Noul.ro

Strunjire, rectificare, frezare

Strunjire, rectificare, frezare Cu o vasta experienta, oferim produse de top din industria prelucrarii prin aschiere(strunjire, rectificare, frezare)Obiectivul nostru este de a ajuta clientii sa obtina productivitate si profit prin produsele noastre. Prin parteneriatul cu cei mai buni oameni şi prin lucrul împreună, avand aceeasi viziune, succesul nostru vine atunci când clienţii noştri sunt pe deplin satisfacuti.
  • Cuvinte cheie: strunjire, rectificare, frezare, crusete, confectii metalice, prelucrare prin aschiere, strunjirea, rectificarea, frezarea

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Strunjire, rectificare, frezare'. Administratorii http://www.confectiimetalice.eu pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Strunjire, rectificare, frezare'. Administratorii http://www.confectiimetalice.eu pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.confectiimetalice.eu
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Vrancea
  • Localitate: Focsani
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Strunjire, rectificare, frezare

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Strunjire, rectificare, frezare sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri