Noul.ro

Ambulanta privata pentru urgente ambuserv.ro

Ambulanta privata pentru urgente ambuserv.ro Aveti nevoie de transfer intre spitale, externari sau transport pentru dializa? Apelati la o ambulanta privata! Echipele AmbuSERV sunt formate din ambulantieri, brancardieri, medici si asistenti medicali cu experienta. Asiguram transportul pacientilor, cu ambulanta privata, atat in tara cat si in strainatate; cu ambulante echipate conform tuturor normelor. Contactati acum AmbuServ.ro.
  • Slogan: ambulanta privata Bucuresti, transport pacienti cu ambulanta privata, ambulanta privata pentru urgente, firme ambulanta privata, transport medical pacienti Bucuresti
  • Cuvinte cheie: ambulanta privata Bucuresti, transport pacienti cu ambulanta privata, ambulanta privata pentru urgente, firme ambulanta privata, transport medical pacienti Bucuresti

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Ambulanta privata pentru urgente ambuserv.ro'. Administratorii https://www.ambuserv.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Ambulanta privata pentru urgente ambuserv.ro'. Administratorii https://www.ambuserv.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.ambuserv.ro/
  • Telefon: 0722112224
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judetul nu a fost specificat.
  • Localitatea nu a fost specificata.
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Ambulanta privata pentru urgente ambuserv.ro

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Ambulanta privata pentru urgente ambuserv.ro sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri