Noul.ro

Baby Stem Romania

Baby Stem Romania Baby Stem este banca de celule stem nr. 1 in Germania si unicul partener al Romaniei in acest domeniu inovator al medicinei regenerative. Tratamentul cu ajutorul celulelor stem consta mai ales in inlocuirea sau refacerea tesuturilor care au fost distruse sau care au suferit leziuni. Celulele stem recoltate din cordonul ombilical al unui nou-nascut sunt o resursa importanta care poate fi folosita in tratarea multor afectiuni, precum boli ale sangelui, ale metabolismului sau ale sistemului imunitar. Pentru ca este vorba de o tehnologie avansata intr-un domeniu relativ nou al medicinei, Baby Stem a mizat inca de la inceput pe transparenta si profesionalism.
  • Slogan: Mamici fericite ne recomanda
  • Cuvinte cheie: donatori celule stem, baby stem, celule stem, donare celule stem

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Baby Stem Romania'. Administratorii http://www.babystem.ro/sfaturi-gravide/donarea-de-celule-stem/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Baby Stem Romania'. Administratorii http://www.babystem.ro/sfaturi-gravide/donarea-de-celule-stem/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Baby Stem Romania

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Baby Stem Romania sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri