Noul.ro

Executor judecatoresc Iasi

Executor judecatoresc Iasi Potrivit dispozitiilor art. 7 din Legea nr. 188/2000, executorul judecatoresc are urmatoarele atributii : punerea in executare a dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii; notificarea actelor judiciare si extrajudiciare; comunicarea actelor de procedura; recuperarea pe cale amiabila a oricarei creante; aplicarea masurilor asiguratorii dispuse de instanta judecatoreasca; constatarea unor stari de fapt in conditiile prevazute de Codul de Procedura Civila; intocmirea proceselor-verbale de constatare, in cazul ofertei reale urmate de consemnarea sumei de catre debitor, potrivit dispozitiilor Codului de Procedura Civila; intocmirea, potrivit legii, a protestului de neplata a cambiilor, biletelor la ordin si a cecurilor, dupa caz; orice acte sau operatiuni date de lege in competenta lui.
  • Slogan: VLADIMIR ZABOLOTNAI
  • Cuvinte cheie: executor judecatoresc iasi vladimir zabolotnai recuperare creante licitatii bunuri executate silit executare silita iasi

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Executor judecatoresc Iasi'. Administratorii http://www.executor-judecatoresc-iasi.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Executor judecatoresc Iasi'. Administratorii http://www.executor-judecatoresc-iasi.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Un comentariu pentru Executor judecatoresc Iasi

  • Popa Mihai despre noul cod de procedura civila

    sunt foarte multumit de modul cum a fost instrumentat cazul meu de catre executorul judecatoresc zabolotnai. un caz dificil, cu probleme de drept complexe, insa, cu daruire si operativitate a fost solutionat intr-un timp scurt, cu rezultate maxime. recomand calduros!

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Executor judecatoresc Iasi sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri