Noul.ro

Sesiunea trash the dresss un motiv in plus pentru a te distra cum nu ai reusit la nunta

Sesiunea trash the dresss  un motiv in plus pentru a te distra cum nu ai reusit la nunta Te-ai gandit ce faci cu rochia de mireasa dupa nunta? Ei bine, pentru ca nu este sigur daca o sa lasi rochia drept mostenire fiicei tale, obtine un shooting foto memorabil. Trash the dress desi este un concept imprumutat de peste ocean, ofera o experienta unica fiecarei mirese. Mai ales daca intotdeauna ai admirat acele frumoase fotografii ale mireselor in padure, pe plaja, bataie cu vopsea colorata si cate si mai cate idei creative, atunci nu ai nici un motiv pentru care sa nu apelezi la o sesiune trash the dress. Acum sa fim sincere. Cine cumpara o rochie de mireasa gata folosita in conditiile in care fiecare are propria viziune si dorinte privind nunta perfecta? Trash the dress este una dintre cele mai inedite sesiuni foto. In plus, te vei distra copios si vei fi mult mai relaxata ceea ce se va si vedea pe fiecare fotografie in parte.

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Sesiunea trash the dresss un motiv in plus pentru a te distra cum nu ai reusit la nunta'. Administratorii http://wedme.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Sesiunea trash the dresss un motiv in plus pentru a te distra cum nu ai reusit la nunta'. Administratorii http://wedme.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://wedme.ro
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judetul nu a fost specificat.
  • Localitatea nu a fost specificata.
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Sesiunea trash the dresss un motiv in plus pentru a te distra cum nu ai reusit la nunta

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Sesiunea trash the dresss un motiv in plus pentru a te distra cum nu ai reusit la nunta sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri