Noul.ro

Noul model de adidasi Nike

Noul model de adidasi Nike, cu talpi stralucitoare, i-a scos din casa pe sute de rezidenti ai New York-ului, care stau la coada de cateva zile in fata magazinelor de incaltaminte sport, pentru a intra primii in posesia perechii ravnite, in pofida pretului nu tocmai ieftin de 220 de dolari perechea, relateaza AP.

Noul model de adidasi, ce va fi comercializat sub numele ‘Galaxy’, este realizat in stil ‘spatial’. Dupa cum explica responsabili de la Nike, acest design se datoreaza faptului ca incaltamintea va fi pusa in vanzare in ajunul meciului stelelor din NBA, care va avea loc la 26 februarie la Orlando (Florida), aproape de sediul NASA.

Desi noul model de adidasi de la Nike va fi pus in vanzare abia vineri, la miezul noptii (dupa ora locala), sute de persoane nu parasesc perimetrul din fata magazinelor de teama de a nu-si pierde locul la coada. Ele nu-si parasesc locul nici macar pe timpul noptii, dormind pe saltele pneumatice direct pe trotuar. in fiecare dintre punctele de desfacere va fi adus un lot limitat si, dupa cum se asteapta, toate perechile vor fi pur si simplu maturate de pe rafturi.
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri