Noul.ro

De colorat

De colorat Planse si desene de colorat animale domestice sau salbatice: cai, ursi, veverite, caini, cerbi. Descarca desenul dorit si coloreaza frumos. Doamna educatoare de la gradinita va aprecia talentul tau la desen si imaginatia copiilor. Planse si desene de colorat la gradinita: pasari, fluturi sau pesti, masini, zane din poveste sau superman sau Super Mario. Modele recomandate pentru copii de gradinita. Ai cateva planse cu Mos Craciun ! Alege ce vrei sa colorezi din pagina Desene si planse de colorat  !
  • Slogan: Copii de gradinita vor fi fericiti
  • Cuvinte cheie: desene de colorat pentru copii, planse de colorat la gradinita, imagini de colorat

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'De colorat'. Administratorii http://www.model-de.ro/modele/desene-planse-de-colorat/1.htm pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'De colorat'. Administratorii http://www.model-de.ro/modele/desene-planse-de-colorat/1.htm pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru De colorat

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul De colorat sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri