Noul.ro

Turnul babel

Turnul babel Cerurile spun slava lui DUMNEZEU si facere mainilor lui o vesteste taria. Ziua zilei spune cuvantul si noapte noptii vesteste stiinta. Nu sunt graiuri, nici cuvinte,a le caror glasuri sa nu se auda .(psalmul 18 al lui David) Frumusetile Brailei, nu numai cele arhitectonice sau naturale, dar mai ales cele specifice, retinand ca orasul s-a remarcat intodeauna prin femeile sale recunoscute pentru frumusetea lor in toata tara, atat pe vremea lui Terente cat si astazi, au incantat intodeauna pe cei ce au vizitat-o. ORIGAMI ARTA ORIENTALA Cele zece cerinte ale acestei arte 1. Alegeti, mai intai, hartia potrivita si taiati din aceasta forma corecta pentru figura dorita. 2. Prelucrati hartia cu atentie si ingrijit. Adevarata incercare pentru caracterul unui om este in momentul in care da peste el o nenorocire. Desi uneori este interesant si relevant si cum reactioneaza la momentele de mare fericire.
  • Slogan: Matematica de vacanta
  • Cuvinte cheie: origami, din, care, indoiti, braila, esti, psihoteste, turnul, sau, cercetasii, satul, linia afla orasului, apa, iar, casa, ceai, varful

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Turnul babel'. Administratorii http://www.turnul-babel.com/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Turnul babel'. Administratorii http://www.turnul-babel.com/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.turnul-babel.com/
  • Numarul de telefon nu a fost specificat.
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Braila
  • Localitate: Olaneasca (Salcia Tudor)
  • Adresa: olaneasca strada lunga

Un comentariu pentru Turnul babel

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Turnul babel sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri