Noul.ro

Cosmetice online Ladys

Cosmetice online Ladys Lucru la domiciliu in timpuri de criza. O afacere care iti poate aduce beneficii foarte mari. Investitie zero. Catalog de prezentare gratuit. Transport al produselor gratuit. Comenzile lunare nu sunt obligatorii. Comanda minima este de doar 10 lei. Fii managerul afacerii tale.
Ladys: un sistem multilevel marketing care si-a dovedit deja eficienta (cosmetice Metropolitan). Inscrierea este gratuita iar clientii beneficiaza de reduceri la cosmetice de 25%-35% in functie de valoare comenzii. Transport gratuit al comenzilor Ladys si catalog gratuit ce poate fi comandat imediat dupa logare in magazinul online.
  • Slogan: Lucru la domiciliu
  • Cuvinte cheie: lucru la domiciliu,cosmetice,mlm,gratuite,online,ladys

Stiri si noutati

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cosmetice online Ladys'. Administratorii http://www.cosmeticeonline.biz pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

3 comentarii pentru Cosmetice online Ladys

  • Cristi Pana: cosmetice online

    ASA CEVA NU GASESTI LA FIRMELE CONCURENTE AVON SI ORIFLAME. - taxa de inscriere: zero - testere gratuite - transport gratuit prin Posta Romana oriunde in tara - fara comanda lunara obligatorie (comandati produse cand doriti) - fara target pentru a beneficia de bonusuri - nu trebuie sa comanzi produse pentru a primi bonusurile!!! Bonusuri: Prin inscrierea unor noi membri in sistem: Nivel 1 - 10% (cei inscrisi in sistem direct de dumneavoastra) Nivel 2 - 5% (cei inscrisi de catre cei de la Nivelul 1) Nivel 3 - 2.5% Nivel 4 - 1.25% Nivel 5 - 0.63% Aceasta inseamna ca daca persoanele inscrise de catre dumneavoastra cumpara in valoare de 1500 lei, dumneavoastra va revine suma de 150 lei!!! Exact, bonusul este foarte mare.Acest bonus se acumuleaza indiferent de luna in care au fost facute cumparaturile si se mentine, indiferent daca s-a scurs luna respectiva. Bonusul acumulat de la diferite persoane, de la diferite niveluri, in diferite luni calendaristice se acumuleaza.

  • Ionut

    Foarte buna afacere

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cosmetice online Ladys sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri