Noul.ro

Idmag

Idmag Site-ul Idmag.ro apartine firmei SC Smart Id Dynamics SA, care ofera spre comercializare echipamente POS si UPS, imprimante mobile, riboane termice, imprimante coduri de bare, placi de baza, cititoare coduri de bare si multe altele. Idmag.ro este un magazin online care ofera spre comercializare imprimante coduri de bare, computere industriale, placi de baza, videoproiectoare, cititoare coduri de bare, cantare electronice, terminale mobile, aplicatii mobilitate, etc.
  • Cuvinte cheie: aplicatii software pentru depozitare, inventariere magazine, inventariere mijloace fixe, inventariere stocuri, cititoare coduri de bare, cantare electronice, imprimante mobile, computere industriale,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Idmag'. Administratorii https://www.idmag.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Idmag'. Administratorii https://www.idmag.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: https://www.idmag.ro/
  • Telefon: 0732673579
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa: Str. Siriului 36-40 Bucuresti sector 1, cod 014354, Romania

Nici un comentariu pentru Idmag

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Idmag sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri