Noul.ro

Hercules Port

Hercules Port Hercules SA Braila este o firma cu capital privat care isi desfasoara activitatea in portul Braila, ca operator de servicii portuare, incarcare / descărcare în / din navel maritime şi nave fluviale, depozitari de mărfuri generale pe platforme şi depozite acoperite, toate aceste servicii fiind destinate exclusiv firmelor.

Situat pe km. 171, Braila Port are un bazin cu lungimea de 550 m şi lăţimea de 145 m. Pe lungimea de 550 m, cheiul este vertical.

Portul are de asemenea:
     * 9 dane maritime;
     * 29 dane fluviale;
     * 16 dane de aşteptare:

• Hercules Braila are macarale cheu de 5 tf si 16 tf, 2 poduri rulante, macarale plutitoare, platforme de depozitare, pentru bunuri pe o suprafaţă de 246 000 mp, un siloz de cereale de 20000 tone, un depozit de lichide alimentare de 5800 tone şi alte capacitati de depozitare.

Facilitati oferite: Căi ferate, drumuri, electricitate, apă proaspătă şi pentru stingere a incendiilor, reţele de canalizare.

• HERCULES SA detine capacităţi de transport fluvial: barje, slepuri, împingătoare şi remorchere de la 600 CP pana la 2700 CP.
  • Slogan: Portul Braila - poarta deschisa la Dunare
  • Cuvinte cheie: port, braila, depozite, cereale, dunare, incarcare, descarcare,

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Hercules Port'. Administratorii http://www.hercules-braila.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Hercules Port'. Administratorii http://www.hercules-braila.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Hercules Port

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Hercules Port sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri