Noul.ro

Solutii izolatie termica silicat, silicat de calciu

Solutii izolatie termica silicat, silicat de calciu Oferim produse puternice de cea mai înaltă calitate, garantate de tehnologia de producţie inovatoare, de procesele de producţie conforme ISO, şi de standardele cele mai înalte de calitate. În interiorul companiei încurajăm caracterul deschis, schimbul de cunoştinţe, tehnologii şi deprinderi practice. În permanență îmbunătățim calitatea și serviciile noastre prin intermediul unor soluții inovatoare eficiente. Un furnizor serios si de incredere ca Superizol va tinde intotdeauna să fie partenerul potrivit.
 • Slogan: Importator izolatii termice, materiale refractare, anti mucegai si izolatii semineu.
 • Cuvinte cheie: silicat, silicat de calciu, placi silicat, placi silicat de calciu, placi din silicat de calciu, superizol, placa din silicat de calciu, calsil, calcium silicate, skamotec, skamotec 225, izolatii pasi

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Solutii izolatie termica silicat, silicat de calciu'. Administratorii http://www.superizol.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Solutii izolatie termica silicat, silicat de calciu'. Administratorii http://www.superizol.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

 • Adresa URL: http://www.superizol.ro
 • Numarul de telefon nu a fost specificat.
 • Numarul de fax nu a fost specificat.
 • Judet: Bucuresti - Sector 3
 • Localitate: Bucuresti - Sector 3
 • Adresa: Bucuresti, sect 3

Un comentariu pentru Solutii izolatie termica silicat, silicat de calciu

 • stephy

  Buna seara, De unde se cumpara aceste Placi? Ce pret au? Cu ce se lipesc? Sunt mai bune decat Polistirenul grafitat? As vrea sa izolez si eu casa pe exterior Va rog sa imi raspundeti cu raspunsuri pertinente si profesionale pe acest e-mail

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Solutii izolatie termica silicat, silicat de calciu sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri