Noul.ro

Prefabricate din beton Braila Galati Vrancea

Prefabricate din beton Braila Galati Vrancea Concivia SA Braila dispune de 2 statii moderne si produce orice tip de beton din materii prime (agregate, coment) de calitate. Totodata dispunem de 5 CIFE de transport a betonului inclusiv 2 pompe de beton. Statiile de beton sunt amplasate astfel: 1 in zona Nord (zona Portului Braila la iesirea spre Galati) si una in zona de Sud (Varsatura). Totodata dispunem de un laborator de incercari betoane autorizat de I.S.C. Mai multe detalii pe www.concivia.ro !
  • Cuvinte cheie: canivouri prefabricate, predale prefabricate, camine beton prefabricat, la cheie, canalizare, electric, drumuri

Stiri si noutati

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Prefabricate din beton Braila Galati Vrancea'. Administratorii http://www.concivia.ro/prefabricate-beton.htm pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

Nici un comentariu pentru Prefabricate din beton Braila Galati Vrancea

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Prefabricate din beton Braila Galati Vrancea sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri