Noul.ro

Cel mai mare grup de traineri Amazon din România

Cel mai mare grup de traineri Amazon din România Intra in comunitatea noastra si beneficiaza de cursul nostru de succes pentru a invata cum sa investesti in Amazon. Cum incepi o afacere de succes in domeniu? Cum suna sa lucrezi de unde vrei, 20-30 de minute pe zi, verificand stocurile produselor tale, in timp ce Amazon se ocupa de toata logistica? Prin programul FBA - Fulfillment by Amazon, Amazon se ocupa de depozitarea, ambalarea si distribuirea produselor tale. Peste 70% din vanzarile pe Amazon sunt realizate de indivizi ca tine. Conform unui studiu Web Retailer, 51% dintre persoanele care activeaza pe Amazon castiga peste $100.000 pe an, iar 30% dintre acestia obtin peste 1 milion de dolari anual. Odata cu inceperea unei afaceri pe Amazon: Vei fi prorpiul tau sef, un sef ce conduce o afacere cu o marja minima de profit de 20% Vei fi liber să muncesti de unde vrei, din fata unui laptop Vei avea mobilitatea de a calatori Vei acces la toti partenerii la doar un click distanta.
  • Cuvinte cheie: Amazon

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Cel mai mare grup de traineri Amazon din România'. Administratorii http://amzacademy.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Cel mai mare grup de traineri Amazon din România'. Administratorii http://amzacademy.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://amzacademy.ro
  • Telefon: 0752560612
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Bucuresti - Sector 1
  • Localitate: Bucuresti - Sector 1
  • Adresa nu a fost specificata.

Nici un comentariu pentru Cel mai mare grup de traineri Amazon din România

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Cel mai mare grup de traineri Amazon din România sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri