Noul.ro

Asigurare calatorie

Asigurare calatorie Daca vrei sa fii cu adevarat asigurat, trebuie sa inchei asigurare locuinta facultativa. Astfel, nu vei mai avea grija ca banii investiti in cel mai de pret bun al tau se vor duce pe apa sambetei. Daca inchei asigurare locuinta facultativa, poti sta linistit in cazul in care se intampla ceva rau cu locuinta ta sau cu bunurile din aceasta. Stim cu totii ca, pe fondul crizei financiare ce o traversam, numarul furturilor din locuinta a crescut alarmant de mult. Mai stim si ca, datorita stresului vietii cotidiene, multi dintre vecini sunt din ce in ce mai neatenti si pot provoca incendii care pot afecta si locuinta ta. Pentru cei ce nu si-au renovat complet locuinta, riscul de inundare proprie datorita spargerii conductelor de apa este unul crescut.
  • Slogan: Asigurare locuinta
  • Cuvinte cheie: Asigurare locuinta, calculator asigurare locuinta, asigurare locuinta online

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'Asigurare calatorie'. Administratorii http://www.vivendis.ro/ pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'Asigurare calatorie'. Administratorii http://www.vivendis.ro/ pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.vivendis.ro/
  • Telefon: 0744897813
  • Fax: 0212420575
  • Judet: Bucuresti - Sector 2
  • Localitate: Bucuresti - Sector 2
  • Adresa: Sos. Colentina, nr. 10

Nici un comentariu pentru Asigurare calatorie

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul Asigurare calatorie sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri