Noul.ro

stalpisori si statuete

stalpisori si statuete Stalpisori,popi,balustri,statuete,jardiniere,vaze,pitici,lei,vulturi. Originalitate, naturalete si decoratiuni unice la preturi rezonabile, pot fi produse în diferite culori patinate, în timp scurt. Totul este ascuns în oferta noastra intersenata formata din statuete care pot fi postate în gradina, intrari, lânga piscina, în sectorul privat, dar si în piete publice si zone de agrement restaurante sau hoteluri, etc. Ornamentele de gradina sunt o oportunitate de a transforma gradina într-o atmosfera de basm. Toate produsele din domeniul decoratiuni de gradina sunt realizate din beton de înalta calitate. De asemenea, se pot realiza piese la comanda speciala individuala. Puteti cumpara produsele direct de la sediul firmei, sau modalitatea de livrare la domiciliu se poate face printr-o firma de curierat. Termen de livrare : 10-14 zile lucratoare. Pentru detalii sau informatii suplimentare, google - www.stalpisori-statuete.ro, sau facebook - stalpisori si statuete.
  • Cuvinte cheie: stalpisori, popi, balustri, fantani arteziene, statuete decorative, ingerasi, jardiniere, pitici, lei, cismele, vulturi

Stiri si noutati

Nici o stire sau noutate de la 'stalpisori si statuete'. Administratorii http://www.stalpisori-statuete.ro pot adauga stiri si noutate dupa autentificarea pe site.

Oferte si anunturi

Nici o oferta sau anunt de la 'stalpisori si statuete'. Administratorii http://www.stalpisori-statuete.ro pot adauga oferte si anunturi dupa autentificarea pe site.

Date de contact

  • Adresa URL: http://www.stalpisori-statuete.ro
  • Telefon: 0721695473
  • Numarul de fax nu a fost specificat.
  • Judet: Mehedinti
  • Localitate: Drobeta-Turnu Severin
  • Adresa: Sat Cocorova

Nici un comentariu pentru stalpisori si statuete

Adauga un comentariu

Pentru comentarii privind siteul stalpisori si statuete sau acordarea unei note, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Doar notele justificate de un comentariu sunt luate în calcul.

Completati cu numele dumneavoastra.

Completati comentariul

CAPTCHA Image

Scrieti codul de mai sus:

Trimite comentariul
+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri