Noul.ro

Intrebari frecvente

De ce sa alegi inscrierea siteului tau in Noul.ro

Daca te ocupi de ceva timp si oferi servicii de inscriere a siteurilor in directoare, cu siguranta ai observat ca rata de respingere a siteurilor la inscrierea in directorul web Noul.ro este foarte mica si de cele mai multe ori primesti mesajul de aprobare la foarte scurt timp dupa ce tu ai completat formularul de inregistrare.

Important pentru cei care solicita inregistrarea de subdomenii ale siteului: Foarte multi veti primi mesaje de aprobare a inscrierii siteului, insa trebuie sa verificati daca linkul aprobat este cel indicat sau linkul adaugat este al siteului principal.

Mai mult, foarte multi dintre dvs. ar trebui sa observati ca de multe ori ne implicam activ, si in interesul dvs., asupra modului in care de regula va intitulati siteul (de cele mai multe ori puneti in titlu o insiruire de cuvinte) sau asupra descrierii, unde iarasi unii dintre dvs. folositi o densitate a cuvintelor cheie exagerata.

Aflati mai nou ca Google si-a schimbat  radical politica si suntem siguri ca multi dintre voi ati simtit-o pe pielea voastra.

Drept urmare, tot ce va cerem este sa fiti onesti cu clientul, sa nu luati banii proprietarilor de siteuri doar petru faptul ca faceti inscrieri in directoare si sa va implicati sincer si cu interes (sfatuitii atunci cand gresesc) in promovarea eficienta a siteurilor lor.

Cat costa afisarea unui link in prima pagina ?

Afisarea siteului dvs. in sectiunea linkuri sponsorizate pe directorul web Noul.ro, costa 10 euro/luna. Plata se face cu OP sau card sau foaie de varsamant pe baza de contract de publicitate si factura fiscala.

Vreau sa promovez si alte pagini ale siteului! Cum procedez?

Daca doriti sa promovati si alte pagini ale site-ului dvs. (in afara de pagina index) va recomandam sa folositi cele trei facilitati puse la dispozitie de catalogul web Noul.ro, si anume optiunile de "Adauga Stire/Noutate" sau "Adauga oferta/anunt" sau "Adauga articol". Aveti acces la aceste facilitati dupa ce va logati in contul dvs.

Insa daca, doriti in mod special, promovarea unei anumite pagini ca si site nou in directorul web, atunci va trebui sa inserati in siteul dvs. codul din pagina de "Adauga site" si sa ne instiintati prin formularul de contact despre amplasarea codului.

Ce se intampla daca modific descrierea siteului inscris in director?

In situatia in care dupa ce siteul dvs. a fost aprobat si inscris in director, efectuati modificari ale datelor initiale, aceste modificari sunt verificate de administratorii catalogului. Operatiunea de revizuire este foarte rapida, iar in masura in care nu sunt incalcate regulile de inscriere, siteul dvs. va fi listat in maximum 60 de minute de la efectuarea modificarilor.

Cat dureaza aprobarea inscrierii siteurilor in directorul web Noul.ro ?

Siteurile inscrise in directorul web noul.ro sunt aprobate (daca respecta in general regulile de inscriere) foarte repede, minim 20 minute si maxim 2-3 ore. Operatorii siteului sunt permanent conectati la tot ce se intampla in directorul web.

Cele mai cunoscute directoare web

Exemple de diretoare web

Exemple de cataloage generale, bine stabilite sunt Yahoo! Directory si Open Directory Project (ODP). ODP a ajuns cel mai bine cotat catalog datorita numarului mare de categorii si subcategorii cat si a numarului urias de resurse continute. De remarcat este faptul ca fiecare sait, inainte de a fi adaugat este analizat de un editor voluntar.

Ce este un catalog de internet

Un catalog de internet sau catalog de web (în englez? Web directory) este un catalog de resurse de pe internet, fiind specializat in legaturi, hyperlink-uri catre alte saituri si categorizarea acestora. Cataloagele de internet web permit webmaster-ilor sa adauge un sait spre a fi adaugat ca si resursa intr-o categorie relevanta.

Un catalog de internet nu este un motor de cautare ?i nu se bazeaz? pe cuvinte cheie, ci afiseaza rezultate în functie de categorii si subcategorii.

Inscrierea in directoare web

Directoarele web au existat inainte ca motoarele de cautare, in special Google, sa devina asa de populare. Dupa cum sugereaza si numele, directoare web, acestea reprezinta locul in care sunt adunate siteuri diferite cu avantajul pentru utilizatori ca acestea sunt ordonate pe baza unor criterii. In fapt, un director web nu este altceva decat o colectie , mai mare sau mai mica, de link-uri catre site-uri, aranjate in diferite categorii.

Site-urile intr-un director Web sunt enumerate in ordine, cel mai adesea in ordinea inscrierii sau alfabetica, dar aceasta nu este neaparat o conditie, important este ca utilizatorii pot naviga cu usurinta prin ele.

Desi multe directoare web ofera o functie de cautare de un anumit tip (in caz contrar va fi imposibil pentru a cauta mii de pagini pentru sa zicem cuvantul "Calculatoare"), directoarele web sunt fundamental diferite de la motoarele de cautare.

Cele mai multe directoare sunt editate de catre oameni si URL-urile nu s-au adunat in mod automat si intamplator, ele fiind inscrise de regula de proprietarii de site.

Chiar daca uneori se folosesc programe speciale de inscriere in directoare, principalul avantaj al directoarele web este faptul ca indiferent de cât de inteligent ar fi softul utilizat, atunci când exista un om pentru a vizualiza si verifica paginile, exista o sansa mai mica ca paginile siteului8 dvs. vor fi clasificate in categorii gresite.

Odata ce sunt incluse intr-un director web, in cele mai multe cazuri siteul dvs. va sta acolo atâta timp cât doriti si sa asteptati ca oamenii (si motoarele de cautare) sa va gaseasca.

Faptul ca un link catre site-ul dvs. apare intr-un director Web respectabil ( cum e Noul.ro) este bun, deoarece in primul rând, este un backlink si al doilea, va spori vizibilitatea dvs. pentru motoarele de cautare, care, la rândul lor, cresc sansele siteului de a fi  indexat de acestea.

Ce siteuri se pot adauga in Directorul Web Noul.ro ?

Directorul web Noul.ro accepta doar site-uri originale si care au ceva de spus. Ce inseamna asta? Aruncati o privire peste site-urile deja inscrise in director, site-uri ce le gasiti in prima pagina, la rubrica "Ultimele site-uri adaugate".

Daca considerati ca se merita sa pierdeti 5 minute din timpul dumneavoastra pentru a va prezenta intr-un mod detaliat si profesional propriul site sau propria afacere, atunci sunteti asteptati cu drag sa va inscrieti in directorul nostru web.

De ce sa adaugi un site in directorul web Noul.ro ?

Iti recomandam sa adaugi siteul in directorul web Noul.ro,deoarece acesta este un director web de inalta calitate. Noul.ro isi propune sa mentina siteul curat si sa contribuie la cresterea importantei siteului dvs.! Suntem foarte selectivi in aprobarea siteurilor si de aceea in viitor va fi un privilegiu atat pentru noi cat si pentru siteul dvs. sa fiti listati in Noul.ro.

Daca veti utiliza eficient facilitatile siteului sigur v-om avea de castigat, si noi si dvs !

Are importanta cum scriu descrierea siteului ?

Descrierea siteului dvs. pe Noul.ro are o deosebita importanta. Daca veti utiliza in descrierea siteului o insiruire de cuvinte cheie fiti siguri ca siteul dvs. nu va fi aprobat. Nu abuzati nici de spatiul rezervat cuvintelor cheie.+ Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri