Noul.ro

Adauga anunturi

Inainte de a adauga anuntul pe acest site sau pe site-uri care aplica aceeasi politica si conditii, va rugam sa cititi si respectati urmatoarele reguli de adaugare a anunturilor:  Inainte de publicarea anuntului te rugam sa ai putina rabdare si sa citesti si cateva din sfaturile noastre.
  • Nu aveti voie sa folositi programe, softuri sau orice alt mijloc prin care sa inserati in cadrul textului publicat, idiferent de locatia din pagina, a hiperlinkurilor (legaturi directe catre pagina dvs.) in masura in care nu aveti permisiunea scrisa obtinuta de la administratia directorului web Noul.ro;
  • Nu inserati in cuprinsul anuntului adrese de tip www.numedomeniu deoarece acestea vor fi sterse. Daca doriti acest lucru, aveti optiunea Adauga site dupa care aveti posibilitatea sa adugati oferte, anunturi si stiri atasayte siteului dvs.!
  • Categoria anuntului: selectati categoria corecta si adecvata ofertei din anuntul dvs. 
  • Titlul anuntului: utilizati maxim 50-60 de caractere cu tot cu spatii (nu folositi majuscule - litere de tipar - caps lock).
  • Evitati prescurtarile cuvintelor care compun textul anuntului ( anunturile vor fi sterse )
  • Descrierea anuntului: Anuntul dvs poate avea pana la 1000 de caractere, suficient pentru a face o descriere corecta. Inainte de a publica anuntul este bine sa deschideti pe calculatorul dvs. un document de tip TXT ( notepad de regula ) in care sa scrieti textul integral al anuntului. Textul anuntului trebuie sa descrie clar si concis ceea ce dvs. aveti de oferit ( aveti ceva de vanzare / cumparare ). Totdeauna lasati un spatiu dupa virgula, respectati regulile de scriere literara.
  •  Poze anunturi : Este obligatorie adaugarea cel putin a unei poze atasate anuntului. Daca nu ai o poza nu este o problema deoarace iti furnizam noi una la pagina de Poze gratuite! 
IMPORTANTAnunturile cu acelasi text si aceeasi denumire indiferent de localitate vor fi sterse automat ! Anunturi cu caracter pornografic, denigrator, imorale sau cu texte indecente vor fi sterse automat. Nu se vor publica sau se vor sterge anunturile care contin adrese de pagini web. Riscati blocarea IP-ului calculatorului dvs. in sensul ca nu veti avea acces nu numai la acest site ci si la peste 30 de siteuri cu peste 800000 de vizitatori.
Daca ati inteles ca dorim sa ne respectam reciproc atunci
 + Adauga anunt  + Adauga site + Adauga anunt
Newsletter

Completati mai jos adresa de email pentru a primi ultimele informatii de pe site-ul nostru.

Ultimele articole


Top site-uri